• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

ESPN EREDIVISIE

ESPN Eredivisie met alle wedstrijden van de Eredivisie die worden uitgezonden op ESPN. Een actueel overzicht van alle wedstrijden en tijden van de komende zeven dagen.

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

ESPN Eredivisie: Wat is ESPN Eredivisie en wat is er te zien

 

ESPN Eredivisie is het enige live voetbalkanaal van Nederland dat beschikt over de uitzendrechten van de Eredivisie. Je kijkt op drie zenders naar alle voetbalwedstrijden uit de vaderlandse Eredivisie. 

Het aanbod op deze drie kanalen bestaat daarnaast uit de Vrouwen Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het KNVB TOTO Bekertoernooi. 

Op ESPN Eredivisie wedstrijden kijken, welke optie zijn er

 

ESPN Eredivisie is een extra abonnementsvorm bovenop de prijs die je standaard betaalt voor je televisieaansluiting. Dit gegeven zorgt ervoor dat de dienst maandelijks opzegbaar is. Kijk voor de exacte opzegtermijn altijd de voorwaarden van je tv provider na. 

Live voetbal is het paradepaardje van ESPN. Op tijdstippen dat er geen wedstrijd wordt uitgezonden, biedt de zender voor- en nabeschouwingen, Club TV en talkshows. Dit betreffen ESPN Vandaag, Voetbalpraat, Voetbal Op Vrijdag, Eretribune, Goedemorgen Eredivisie en Dit Was Het Weekend.

Bij Voetbal Vandaag zie je het volledige ESPN programma in een overzichtelijke tv gids. Je kunt een filter toepassen op competitie, datum en tijdstip.

<!– Lees meer –>

Wedstrijden kijken is mogelijk in de vorm van een losse wedstrijd, dagpas of middels een abonnement. Het is belangrijk om te weten dat een losse wedstrijd of een dagpas alleen te bestellen is via de decoder van je televisie en niet via de website van je tv aanbieder.

Heb je een abonnement op ESPN Eredivisie, dan kun je via je televisie alle wedstrijden bekijken. Zeer handig is de mobiele applicatie ESPN Watch, die je in gehele Europese Unie in de gelegenheid voetbal te kijken op een mobiel apparaat. Denk hierbij aan je telefoon of tablet. 

De prijzen van verschillen per provider en lopen soms aardig uiteen. Bij T-Mobile betaal je voor ESPN Eredivie maandelijks €7,50, terwijl Ziggo maar liefst €17,95 per maand vraagt. Wil je naast de Eredivisie ook buitenlandse wedstrijden volgen? Je hebt de keuze tussen twee pakketten die ook als combinatiepakket af te nemen zijn.

Sommige providers bieden deze pakketten los van elkaar aan, terwijl je bij anderen een ‘totaalpakket’ kunt afnemen.

eredivisie voetballer rent uit beeld image-left

Er is nog veel meer voetbal te zien op ESPN 

 

ESPN heeft zoals gezegd naast de Eredivisie nog veel meer meer moois te bieden. Wat te denken van een buitenlandse topcompetitie als de Duitse Bundesliga, waar veel landgenoten onder contract staan.

ESPN verzorgt daarnaast buitenlandse wedstrijden uit de UEFA Europa League. Een unique selling point is het live-aanbod van de Amerikaanse Major League Soccer (MLS) en de Zuid-Amerikaanse bekertoernooien Copa Libertadores en Copa Sudamericana.

<!– Lees meer –>

Wedstrijden uit deze competities zijn alleen te bekijken als je een losse wedstrijd, dagpas of ESPN Internationaal koopt. Zoals eerder beschreven kun je bij ESPN ook genieten van hoogstaande documentaires, talkshows en Club TV. 

Het overzicht van Voetbal Vandaag geeft aan de rechterkant van de wedstrijd die je wil bekijken het logo van ESPN weer. Je logt vervolgens in bij je account en kunt direct de livestream openen. Veel kijkplezier gewenst!

espn-eredivisie-logo-paars

Eredivisie voetbal pakket

  • Drie kanalen met nationaal voetbal
  • Voetbalprogramma’s 
  • Documentaires en Club TV

Internationaal voetbal pakket

  • Drie kanalen met internationale topsport 
  • Voetbal uit competities zoals de Bundesliga, Serie A en La Liga