• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

ESPN LIVE

ESPN Live met alle rechtstreekste uitgezonden wedstrijden, praatprogramma op ESPN en actueel overzicht van alle wedstrijden en tijden in de tv gids van voetbal vandaag.

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

ESPN Live – Nederlands voetbal kijk je bij ESPN Live

 

ESPN Live verzorgt als enige rechtmatige partij rechtstreekse uitzendingen van de hoogste Nederlandse voetbalcompetities. Dit zijn de Eredivisie voor mannen en vrouwen, de Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker, de Tweede Divisie, interlands van Jong Oranje en de Johan Cruijff Schaal.

Met een dusdanig overweldigend aanbod is het haast onmogelijk om te weten wanneer exact wat gespeeld wordt. De volledig reclamevrije TV Gids van Voetbal Vandaag helpt je daarom overzicht creëren. Met een handige filter kun je zoeken op competitie en aanvangstijdstip. 

Ook voor internationaal voetbal is er ESPN Live 

 

ESPN Live laat voetbal harten sneller kloppen, zoveel is duidelijk. Naast voetbal van Nederlandse bodem kun je genieten van elke competitieronde uit de Duitse Bundesliga en wedstrijden uit de UEFA Europa League.

Het volledige buitenlandse aanbod…

<!– Lees meer –>

ziet er als volgt uit.

⚽ UEFA Europa League

⚽ Bundesliga

⚽ 2. Bundesliga

⚽ DFB Pokal

⚽ DFL Supercup

⚽ MLS

Copa Libertadores

⚽ Copa Sudamericana

⚽ Afrika Cup

⚽ CONCACAF Gold Cup

⚽ Copa Amérika

⚽ International Champions Cup

 

Dankzij dit enorme raanbod is het haast onmogelijk om te weten wanneer exact wat gespeeld wordt. De volledig reclamevrije TV Gids van Voetbal Vandaag helpt je daarom overzicht creëren. Met een handige filter kun je zoeken op competitie en aanvangstijdstip.

espn live kijken voor internationaal voetbal vandaag image-left

Dit is een overzicht van alle programma’s:

Naast het aanbieden van live topvoetbal biedt ESPN Live voetbal gerelateerde programma’s aan.

Club TV

Puur gebaseerd op clubnieuws hebben diverse Eredivisieclubs hun eigen programma. Feyenoord is met 3x per week het vaakst te zien.

De Aftrap

Dit programma is elke vrijdagavond te zien op ESPN 2. Na een uitgebreide voorbeschouwing zendt ESPN live de vrijdag-wedstrijd uit. Na afloop wordt de avond wordt afgesloten met een nabeschouwing.

De Eretribune

Op zaterdagavond worden er drie live wedstrijden uitgezonden. Hieromheen bespreken presentator en drie gasten alle ins en outs rondom de te spelen wedstrijden.

Dit Was Het Weekend

Na afloop van elke volledige Eredivisie speelronde wordt er middels analyses teruggeblikt op alle gespeelde wedstrijden.

Eredivisie Zaterdag

In dit programma zendt ESPN live wedstrijden uit die op zaterdag gespeeld worden. Daaromheen zijn er voor- en nabeschouwingen, interviews en persconferenties.

Eredivisie Zondag

In dit programma zendt ESPN live Eredivisie-wedstrijden uit die op zondag gespeeld worden. Tussendoor zijn er voor- en nabeschouwingen, interviews en persconferenties.

ESPN DOC

Elke Nederlandse Eredivisieclub kent ze: historische momenten, belangrijke goals karakteristieke spelers. De documentaireserie ESPN DOC is hier speciaal op gericht.

ESPN Vandaag

Voetbal is internationaal. In ESPN Vandaag zie je dagelijks het belangrijkste sportnieuws. In het weekend zijn de uitzendingen extra lang van duur.

G'morgen Eredivisie

Goedemorgen Eredivisie. Op zondagmorgen wordt teruggekeken naar de wedstrijden van eerder dit weekend, terwijl de voorbeschouwt wordt op de wedstrijden van zondag.

Goedemorgen Oranje

Dit programma is alleen te zien wanneer er interlandvoetbal voor de deur staat, of is geweest. Op zondagen wordt teruggeblikt op gespeelde, en kijkt men vooruit naar komende interlands van het Nederlands Elftal.

Tien Jaar Terug

Elke week kijk je bij Tien Jaar Terug naar nostalgische samenvattingen en interviews uit het voetbalseizoen 2010/2011.

Voetbal op Vrijdag

Hierin wordt aandacht besteed aan de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en de Duitse Bundesliga door middel van een schakelprogramma. Na afloop volgen alle samenvattingen.

Voetbalpraat

Van maandag tot en met donderdag is de talkshow Voetbalpraat te zien. Aan bod komen wedstrijden van de afgelopen dagen, alsmede actuele onderwerpen uit de voetbalwereld.

Welke pakketten zijn er in combinatie met ESPN Live

 

Er zijn een aantal pakketten om ESPN live te kunnen bekijken.

Naast het aanschaffen van een losse wedstrijd en/of een dagpas, kun je bij je tv-provider kiezen tussen een drietal abonnementen.

 

⚽ ESPN Eredivisie

Allereerst is er ESPN Eredivisie, dat  wordt uitgezonden drie kanalen. Hoewel de naam anders doet vermoeden, heb je bij dit pakket naast live voetbal uit de Eredivisie eveneens exclusief toegang tot wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker, de Tweede Divisie, interlands van Jong Oranje en de Johan Cruijff Schaal. 

 

⚽ ESPN International 

Optie nummer twee betreft ESPN International, dat wederom verspreid uitgezonden wordt over drie kanalen. Te zien is al voetbal uit buitenlandse competities en internationaal gerenommeerde club-toernooien zoals de UEFA Europa League en de Copa Libertadores.

 

⚽ ESPN Compleet 

Voor wie nooit meer van de bank af wil komen is er ESPN Compleet. Dat is een samenvoeging van de twee bovengenoemde pakketten. Je krijgt dus zes! kanalen met voetbal vanuit alle hoeken van de wereld.

 

ESPN Live kopen kan te allen tijde bij je tv-provider. De pakketprijzen verschillen per provider en liggen maandelijks tussen de €7.50 en €19.95. Er zijn geregeld leuke acties waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt in de vorm van een lagere maandprijs gedurende een bepaalde periode.

ESPN Live is te bekijken op televisie, computer, tablet en smartphone. Draagbare apparaten vereisen de installatie van de mobiele applicatie van je tv-provider.