• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

ESPN Programma

Met alle belangrijke voetbalwedstrijden die vandaag, vanavond, morgen en deze week op het programma staan. Een actueel overzicht van wedstrijden die ESPN uit zendt.

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

ESPN Programma – Wat is een ESPN Programma en waar kun je dat vinden?

 

ESPN Programma heeft betrekking op de online tv gids van sport- en betaalzender Entertainment and Sports Programming Network (ESPN). 

Het ESPN Programma is secundair opgenomen in overzicht van Voetbal Vandaag. Daardoor zie je in een oogopslag welke voetbalwedstrijden er vandaag, morgen en de rest van de week te zien zijn op ESPN en op andere zenders.

Op zoek naar een bepaalde competitie en/of aanvangstijdstip? De ingebouwde filter biedt uitkomst.

Het ESPN Programma biedt live topvoetbal uit zowel binnen- als buitenland

 

Abonnees van ESPN kunnen opgelucht ademhalen, er is namelijk geen enkele andere zender in Nederland die live voetbal uit de Nederlandse Eredivisie voor mannen en vrouwen, de Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal kan aanbieden.

ESPN, dat voorheen bekend stond onder de namen FOX Sports en Eredivisie Live, heeft de rechten gekocht tot medio 2025.

Naast binnenlands voetbal, vind je eveneens topvoetbal uit de…

<!– Lees meer –>

⚽ Duitse Bundesliga

⚽ Tweede Duitse Bundesliga

⚽ DFB Pokal

⚽ DFL Supercup

⚽ Amerikaanse Major League Soccer (MLS)

⚽ UEFA Europa League

⚽ Zuid Amerika; Copa Libertadores

⚽ Zuid Amerika; Copa Sudamericana

⚽ Afrika Cup

⚽ CONCACAF Gold Cup

⚽ Copa Amérika

⚽ International Champions Cup

kkd livestream kijken op tv image-left

Alle 13 voetbal programmas van ESPN in een overzicht

 

ESPN denkt echter ook aan bezoekers wanneer er geen wedstrijd te zien is. Dat doen zij door het aanbieden van attractieve opvulling welke bestaat attractieve programma’s en documentaires.

De gehele lijst die het programma completeert bestaat uit….

<!– Lees meer –>

⚽ Club TV

⚽ De Aftrap

⚽ De Eretribune

⚽ Dit Was Het Weekend

⚽ Eredivisie Op Zaterdag

⚽ Eredivisie Op Zondag

⚽ ESPN DOC

⚽ ESPN Vandaag

⚽ Goedemorgen Eredivisie

⚽ Goedemorgen Oranje

⚽ Tien Jaar Terug

⚽ Voetbal op Vrijdag

⚽ Voetbalpraat

voetballer op tv bij espn neemt bal aan

Iets gemist uit het ESPN Programma? Terugkijken kan tot zeven dagen

 

Met een dusdanig aanbod kan het voorkomen dat je weleens iets mist uit het ESPN Programma. Alle tv-providers, uitzonderingen daargelaten, beschikken heden ten dage over een zogeheten terugkijkfunctie op televisie, tablet en smartphone. Mobiele apparaten vereisen het downloaden van een applicatie.

Hier komt echter een ‘maar’ om de hoek kijken. Terugkijken van een ESPN Programma is alleen mogelijk wanneer er een ‘terugkijk’-icoon achter het programma staat. Is dat niet het geval, dan kun je het ESPN Programma niet terugkijken.

 

ESPN pakketten

Welke pakketten zijn er in combinatie met ESPN Live?

ESPN biedt een aantal mogelijkheden om live voetbal te kunnen kijken. Naast het aanschaffen van een losse wedstrijd en/of een dagpas, kun je bij je tv-provider kiezen tussen een drietal abonnementen.

ESPN Eredivisie

Allereerst is er ESPN Eredivisie, dat wordt uitgezonden drie kanalen. Hoewel de naam anders doet vermoeden, heb je bij dit pakket naast live voetbal uit de Eredivisie eveneens exclusief toegang tot wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker, de Tweede Divisie, interlands van Jong Oranje en de Johan Cruijff Schaal.

ESPN International

Optie nummer twee betreft ESPN International, dat wederom verspreid uitgezonden wordt over drie kanalen. In het ESPN Programma is al voetbal uit buitenlandse competities en internationaal gerenommeerde club-toernooien zoals de UEFA Europa League en de Copa Libertadores.

ESPN Compleet

Voor wie het complete ESPN Programma op alle kanalen wil bekijken is er ESPN Compleet. Dat is een samenvoeging van de twee bovengenoemde pakketten. Je kunt onmogelijk het gehele ESPN Programma tegelijk bekijken, tenzij je zes schermen hebt. Of alles wil terugkijken.

Om ESPN Live af te nemen kun je terecht bij je tv-provider. De pakketprijzen verschillen per aanbieder, maar liggen maandelijks tussen de €7.50 en €19.95. Er zijn geregeld leuke acties waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt in de vorm van een lagere maandprijs gedurende een bepaalde periode. Een aantal gratis maanden is daarnaast eveneens mogelijk.