• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Gratis Voetbal Kijken

Een actueel overzicht van voetbalwedstrijden die je vandaag, morgen of deze week worden gespeeld. Vind onder de gids waar en hoe je deze gratis op tv kijkt.

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Gratis voetbal kijken – Waar kan je gratis voetbal kijken?

 

Gratis voetbal kijken is ondanks de opmars van betaalzenders nog steeds mogelijk. Televisiezenders als RTL 7, SBS6, NET5 en Veronica beschikken over de rechten van de Champions League en de Europa League.

Alhoewel, kijken zonder te betalen? Je betaalt natuurlijk maandelijks een marginaal bedrag voor je televisieaansluiting. Toch hoef je, zoals bij Eredivisiewedstrijden, geen extra abonnement af te sluiten om bovenstaand aanbod te kunnen zien.

Gratis voetbal kijken is in Nederland nog steeds mogelijk

 

Zoeken naar gratis voetbal is met de tv gids van Voetbal Vandaag nog nooit zo makkelijk geweest. Je filtert op competitie of aanvangstijdstip en hebt binnen een mum van tijd een overzicht welke zender een livestream voor je heeft.

Het is een fabeltje dat voetbal kijken in Nederland altijd geld kost. Zoals gezegd kun je de Europese internationale voetbaltoernooien volgen zonder dat je daarvoor een extra abonnement dient af te sluiten…

<!– Lees meer –>

Dat zit anders in elkaar bij nationaal voetbal en buitenlandse competities. Daar is een abonnement op een betaalzender vereist. De abonnementsprijs ligt tussen de €7,50 en €17,95 per maand. Toch is ook hier gratis voetbal kijken mogelijk, dankzij het ‘open kanaal’ dat is opgenomen in het basispakket.

Buitenlands voetbal is het kindje van ESPN en Ziggo Sport, samen goed voor maar liefst 9 internationale sportzenders. Daarin zijn diverse Europese topcompetities zoals de Engelse Premier League, de Italiaanse Serie A, de Duitse Bundesliga, de Franse Ligue 1 en de Spaanse La Liga inbegrepen. 

Wedstrijden zien zonder te betalen in de vorm van landen voetbal is mogelijk bij de publieke omroep, dat met de NOS mondiale eindtoernooien als EK’s en WK’s uitzend. 

Vergeet ook niet dat iedere tv provider in Nederland BBC ONE in het pakket aanbiedt. Zo kan je gratis naar samenvattingen van de Premier League kijken via BBC Sport en Match Of The Day.

 image-left

Via een livestream wedstrijden kijken zonder betalen

 

Via een livestream gratis naar voetbalwedstrijden kijken is zoals eerder beschreven snel en efficiënt mogelijk dankzij het overzicht van Voetbal Vandaag. Zodra je in de tv gids de filter toepast, zie je direct welke wedstrijd er op welk kanaal wordt uitgezonden. Staat het logo van RTL, Veronica, Net5, NOS of SBS achter de wedstrijd? Dan kun je gratis voetbal streams kijken.

De logo’s van ESPN en Ziggo kunnen daarentegen wél kosten met zich meebrengen. Soms houden deze tv providers echter acties en promoties, waardoor je per uitzondering gratis kunt kijken.

Voor het kijken van livestreams op je mobiele telefoon heb je een applicatie nodig. De officiële app van ESPN heet ESPN Watch en is te downloaden via de Apple App Store en Google Play. Bij Ziggo gaat het om Ziggo Sport Totaal. Deze app is eveneens te downloaden via de App Store en Google Play.

Het enkel downloaden van een applicatie geeft je zonder abonnement geen toegang tot livestreams. Voor het afsluiten van een pakket dat aansluit op jouw wensen, is het handig om te schakelen met je tv provider.