Gratis voetbal streams – Wat je moet  weten van gratis voetbal streams

 

Gratis voetbal streams zijn overal op het internet te vinden. Naast het feit dat gratis voetbal streams meestal illegaal worden aangeboden, komen er vaak technische problemen bij kijken. In de tv gids van Voetbal Vandaag staan geen gratis voetbal streams.

Wel is er een een overzicht van voetbalwedstrijden waarbij de zender die een mogelijke gratis voetbal stream verzorgt rechts naast de wedstrijd staat aangegeven.

Waar kan je dan legaal naar gratis voetbal streams kijken

 

Zoals eerder vermeldt zijn er een hoop websites in de lucht die kwalitatief arme gratis voetbal streams aanbieden. Dit zorgt voor een niet al te prettige ervaring.

Want wat is er leuk aan minutenlang surfen om vervolgens uit te komen op een schimmige website die vol staat met banners, advertenties en pop-ups. Aan blokkerig of haperend beeld dat soms niet eens synchroon loopt met wat er op het veld gebeurt en aan een onverstaanbare commentator? 

Dan is het beter om te kijken op een fiks aantal zenders in Nederland. Het gaat hierbij dus niet om illegale streams via internet, maar om streams van wedstrijden die worden uitgezonden op televisie of een mobiele applicatie van je tv-provider. 

Denk hierbij aan NPO1, NPO 3, SBS6, RTL 7, NET 5 en Veronica. Deze zenders pakken uit met een scala aan voetbal livestream mogelijkheden. Er zijn onder meer wedstrijden te zien van:

 

⚽ Het Nederlands Elftal

⚽ EK

⚽ WK

⚽ Europa League

⚽ Champions League

 

Binnenlandse wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie, KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal worden soms aangeboden op een openbaar kanaal. Dat wil zeggen dat deze wedstrijden voor iedereen toegankelijk zijn, zonder dat je een abonnement hoeft te hebben.

Voor wedstrijden die niet op een openbaar kanaal worden uitgezonden, ben je aangewezen op betaalzenders met een livestream. Voor het Nederlandse voetbal is ESPN (voorheen Fox Sports) de partij met de uitzendrechten. ESPN en Ziggo Sport zijn daarnaast samen verantwoordelijk voor buitenlands voetbal.

Betaalde livestreams versus gratis wedstrijden kijken

 

Gratis voetbal streams zijn dus net als betaalde streams overal te vinden. Het is maar net naar welke wedstrijden of welke competitie je op zoek bent. Een betaalde stream kan komen in de vorm van een losse wedstrijd, dagpas of middels een maandabonnement.

Het is een absolute aanrader om acties en promoties in de gaten te houden van ESPN en Ziggo Sport. Zo kun je soms maandabonnement afsluiten tegen een gereduceerd tarief. 

voetbal op tv redding door keeper