• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Livestream Ajax

Een actueel overzicht van live wedstrijden van Ajax. Wat is een Ajax livestream en waar kan je die nu kijken. Zie direct welke wedstrijden er vandaag of deze week gespeeld worden.

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Livestream Ajax – Wat is een livestream Ajax en waar te vinden?

 

Livestream Ajax is een live verbinding speciaal voor alle Ajacieden die op televisie, computer, laptop, tablet of smartphone naar een wedstrijd van Ajax willen kijken.

Bij Voetbal Vandaag raadpleeg je het overzicht met wedstrijden en zoek je naar het betreffende duel van Ajax. Rechts naast de wedstrijd staat het logo van de zender waar de livestream te vinden is.

Livestream Ajax – Voetbal Vandaag brengt je direct naar de juiste zender

 

In het overzicht van Voetbal Vandaag staan alle voetbalwedstrijden die vandaag, morgen en de rest van de week worden gespeeld.

Het spreekwoord ‘wie zoekt zal vinden’ is hierbij meer dan toepasselijk, met dit verschil dat je middels de ingebouwde filter-optie binnen een mum van tijd uitkomt bij Livestream Ajax. Zoeken is mogelijk op competitie en aanvangstijd.

Bij het ontwerpen van de tv gids is bewust gekozen voor een zo gebruiksvriendelijk mogelijk design.

Dat betekent geen hinderlijke pop-ups, banners en advertenties. Er wordt direct duidelijk op welke zender je terechtkunt voor…

<!– Lees meer –>

een haarscherpe en kwaliteit hoge Livestream Ajax.

Kwaliteit kost nu eenmaal geld en een officiële livestream van een Eredivisie wedstrijd van Ajax vormt daarop geen uitzondering. De partij over de uitzendrechten beschikt is betaalzender ESPN, een bedrijf met wortels in de Verenigde Staten dat in januari 2021 Fox Sports overnam. 

Natuurlijk, je kunt ook kiezen voor een vage stream van bijvoorbeeld Russische of Aziatische makelij. Punt is dat dergelijke streams allereerst illegaal zijn. Daarnaast is het altijd afwachten of het beeld en geluid synchroon lopen met elkaar en is een haperend beeld bepaald geen uitzondering. Tenslotte is het ook fijn als je de commentator gewoon kunt verstaan.

livestream-ajax-amsterdam-logo image-left

Waar kun je een kwalitatief hoge livestream van Ajax bekijken?

 

Een Livestream Ajax kan bekeken worden op meerdere zenders, afhankelijk van de competitie waarin een wedstrijd gespeeld wordt. Voor Eredivisie, KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal wedstrijden is ESPN de enige rechtmatige zender die livestreams aanbiedt.

Spelen de Amsterdammers in Europees verband, dan verzorgt het Talpa van mediamagnaat John de Mol de livestream. Waar RTL7 de zender is voor Europa League voetbal, is de Champions League verhuist naar SBS6.

SBS6 en RTL 7 zijn te bekijken voor iedereen die de beschikking heeft over een basis televisiepakket. Dat houdt in dat je geen extra kosten betaalt voor wedstrijden die op deze twee zenders worden uitgezonden. Livestream Ajax op je computer of mobiel is in deze mogelijk na het downloaden van de applicatie van je tv-provider.

Je kunt deze applicatie vinden in de Apple App Store en de Google Play Store. Na installatie log je in met je gegevens en kun je de livestream voetbal openen.

Een voetbalwedstrijd bij ESPN zit achter een betaalmuur en brengt dus kosten mee. Je hebt de keuze tussen de aankoop van een eenmalige wedstrijd, een dagpas of een abonnement voor onbepaalde tijd (maandelijks opzegbaar!).

Het bekijken van een Livestream Ajax kan via televisie, computer en/of smartphone. Mobiele apparaten vereisen het downloaden van de applicatie ESPN Watch.

Wedstrijd gemist? Terugkijken is mogelijk tot maximaal zeven dagen

 

Het kan voorkomen dat je wel eens een wedstrijd van Ajax mist. De Amsterdammers zijn namelijk tot ver in het seizoen op meerdere fronten actief.

Als gevolg daarvan wil je deze misschien terugkijken. Alle tv-providers, uitzonderingen daargelaten, beschikken tegenwoordig over een zogeheten terugkijkfunctie op televisie, tablet en smartphone.

Hier komt echter een ‘maar’ om de hoek kijken. Het terugkijken van een ESPN Programma is alleen mogelijk wanneer er een ‘replay’-icoon achter het programma staat. Is dat niet het geval, dan kun je het ESPN Programma niet terugkijken.

psv voetballer op laptop