• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Livestream feyenoord

Een actueel overzicht van alle live wedstrijden van Feyenoord. Wat is een livestream en waar kan je kijken live wedstrijden van Feyenoord kijken.

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Livestream Feyenoord – Wat betekent een livestream Feyenoord precies?

 

Livestream Feyenoord is veelgezocht op het internet. Het is een rechtstreekse uitzending van een voetbalwedstrijd van de Rotterdammers op televisie, computer, tablet of smartphone.

Het vinden van een goede website om via een livestream Feyenoord te kijken kan lastiger zijn dan je denkt. Tot nu toe dan, want het speciale overzicht van Voetbal Vandaag biedt de helpende hand.

Bij Voetbal Vandaag vind je zenders met legale livestreams Feyenoord

 

In het overzicht van Voetbal Vandaag kom je met enkele muisklikken uit bij de wedstrijd die je zoekt. Je kunt een filter toepassen en daarmee selecteren op competitie en/of aanvangstijdstip. Het overzicht bevat natuurlijk meer dan alleen wedstrijden van Feyenoord.

Zo zijn er ook andere wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie en competities en toernooien uit het buitenland beschikbaar. Op deze pagina wordt je niet afgeleid door hinderlijke en voor jou irrelevante reclames. Je focus blijft gericht op voetbal en in dit geval op livestream Feyenoord. 

livestream feyenoord logo image-left

Waar kan ik via een livestream Feyenoord wedstrijden kijken

 

Voetbal kijken op televisie was vroeger de enige optie er bestond. Tenminste, zonder het meetellen van de radio natuurlijk.

Het weekend betekende Studio Sport. Zo’n beetje heel voetbalminnend Nederland keek uit naar zondagavond 19.00 uur. Met het bord op schoot ruim een uur lang naar alle samenvattingen uit de Eredivisie kijken…

<!– Lees meer –>

Tegenwoordig hoef je niet meer zo lang te wachten om een livestream Feyenoord te bekijken.

Middels livestreams kun je je favoriete club volgen alsof je zelf in het stadion zit.laat staan. Ook ben je niet langer afhankelijk van de televisie om voetbal te zien. 

De opkomst van smartphones is een regelrechte zegen voor supporters. Hierdoor kunnen zij een wedstrijd kijken waar ze maar willen.

Het enige vereiste is een abonnement op een zender (ESPN) die de uitzendrechten van de Eredivisie in handen heeft.

kkd livestream kijken op tv

Feyenoord kijken met een livestream, waar je zeker op moet letten

 

Wanneer je zoekt naar een legale livestream Feyenoord, kan je dat in Google proberen met ‘livestream football Feyenoord’. Of je houdt het simpel en kijk je in het overzicht van Voetbal Vandaag. Daar zie je de wedstrijd staan die de Rotterdammers op dat moment afwerken.

Rechts naast de wedstrijd wordt het kanaal getoond waarop de livestream te bekijken is…

<!– Lees meer –>

Betreft het een Eredivisie of KNVB beker duel, dan is de zender ESPN. Kwalificeert Feyenoord zich weer eens voor de Champions League, dan kan dat vanaf het seizoen 2021/2022 bekeken worden op RTL.

Europa League en Conference League wedstrijden zitten in het zenderpakket van Talpa, dat bepaalt of deze wedstrijden worden uitgezonden op SBS6, Veronica of Net5. 

Hoe kun je een wedstrijd van je favoriete club  terugkijken

 

Het kan voorkomen dat je wel eens een wedstrijd van Feyenoord mist. Als gevolg daarvan wil je deze misschien terugkijken. Alle tv-providers, uitzonderingen daargelaten, beschikken tegenwoordig over een zogeheten terugkijkfunctie op televisie, tablet en smartphone.

Hier komt echter een ‘maar’ om de hoek kijken. Het terugkijken van een ESPN Programma is alleen mogelijk wanneer er een ‘replay’-icoon achter het programma staat. Is dat niet het geval, dan kun je het ESPN Programma niet terugkijken.