• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

PSV livestream

Een actueel overzicht van alle live wedstrijden van PSV. Wat is een PSV livestream en waar kan je die nu kijken.

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Livestream PSV – Wat is een livestream PSV precies

 

Livestream PSV is een rechtstreekse uitzending van de Eindhovense voetbalclub PSV. Deze stream is te bekijken op televisie en een computer. Het is daarnaast mogelijk te kijken op een mobiel apparaat zoals een tablet en/of smartphone.

Een stream is bedoeld voor PSV-supporters die om verschillende redenen niet aanwezig kunnen zijn in het Philips Stadion, maar de wedstrijd toch live willen volgen.

Waar kan ik via een PSV livestream kijken en wat kost dit?

 

Bij Voetbal Vandaag raadpleeg je allereerst het overzicht met aankomende wedstrijden. Je kunt zoeken op competitie en aanvangstijd aan de hand van een ingebouwde filter.

Daarna kijk je in het blok aan de rechterkant van een bepaalde wedstrijd. Hier staat het logo van de zender waar je een livestream PSV kan bekijken. Het is dus uitgesloten om bij Voetbal Vandaag naar een wedstrijd te kijken. De enige partij die een rechtstreeks verslag kan aanbieden is de zender die beschikt over de uitzendrechten. 

<!– Lees meer –>

Qua livestream PSV is het niet altijd zo dat je moet betalen om te kunnen kijken. Dat is afhankelijk van de competitie waarin er gespeeld wordt en de zender die zorgt voor de live uitzending. Is dat de Eredivisie, KNVB Beker of Johan Cruijff Schaal, dan ben je aangewezen op de betaalzender ESPN. Je kunt kiezen voor de aanschaf van een losse wedstrijd, dagpas of abonnement voor langere termijn. 

Ook de Eerste divisie wordt in Nederland uitgezonden door ESPN. Nu speelt PSV eindhoven al sinds het oficiele begin van de Eredivisie 1957 op het hoogste niveau. Toch kan de echte PSV ‘die-hard’ zijn hart ophalen met een livestream Keuken Kampioen Divisie, hier spelen de beloften van jong PSV hun wedstrijden.

Soms kun je overigens wel gratis kijken, als ESPN ervoor kiest om een wedstrijd uit te zenden op het openbare kanaal. Dat is dus voor iedereen met een standaard tv-abonnement toegankelijk. 

Wedstrijden van PSV in de Europa League en/of Champions League zijn (tot nu toe) gratis te bekijken op de zenders van Talpa. Deze zenders zijn onderdeel van een basis tv-abonnement.

 

livestream psv eindhoven logo image-left

Waar je op moet letten als je via een PSV livestream gaat kijken 

 

Het is mogelijk om een legale livestream PSV te vermijden. Je kunt je afvragen of dat echter de moeite waard is. Niemand zit te wachten op haperend beeld en geluid dat niet naar behoren functioneert.

Andere minpunten kunnen bestaan uit een resolutie waarbij je maar net kunt onderscheiden welk team nu eigenlijk PSV is en een hoop weg te klikken advertenties. Daar komt nog bij dat wanneer een derde partij wordt betrapt op het ongeoorloofd delen en verspreiden van beelden, dit ook consequenties kan hebben voor jou als kijker.

Voor het mogelijke boetebedrag kun je feitelijk een abonnement van een jaar of dertig op ESPN nemen. Dat zijn veel Livestreams PSV. Kortom, bij Voetbal Vandaag vind je alle benodigde informatie over waar, wanneer en hoe laat je een wedstrijd kan kijken.

psv voetballer op laptop

Op welke apparaten kan ik wedstrijden van Nederlandse clubs kijken

 

Een livestream verloopt via een internetverbinding. Zonder werkend internet heb je geen mogelijkheid livestream wedstrijden PSV te kijken. Gelukkig beschikt het overgrote deel van de Nederlanders, en daarmee PSV-fans, over werkend internet.

Een livestream kan bekeken worden via een vaste computer, laptop, tablet en telefoon. De laatste twee vereisen een installatie van een mobiele applicatie. In het geval van ESPN gaat het om de ESPN Watch. Deze en applicaties van andere zenders zijn te downloaden in de Apple App Store of bij Google Play.