Team Voetbal Vandaag

 

Zonder direct bepaalde associaties te maken: De eerste keer is altijd spannend. Wanneer je voor de eerste keer ergens binnenkomt, heeft dat meestal een warm woord van welkom in combinatie met een handdruk tot gevolg. Een eerste keer betekent daarnaast ook een eerste indruk, waarvoor geen tweede kans bestaat.

Wat dat betreft is het creëren van een persoonlijke sfeer aan de hand van geschreven content iets ingewikkelder, maar daarom zeker niet minder gemeend. Het team achter Voetbal Vandaag is namelijk oprecht blij dat je er bent.

Voetbal Vandaag staat voor duidelijkheid

 

Het concept van Voetbal Vandaag is voortgekomen uit een gezamenlijke passie voor voetbal van eigen bodem. Van de Eredivisie tot en met de Tweede Divisie en van de Keuken Kampioen Divisie tot aan de Johan Cruijff Schaal. Het oorspronkelijke idee was de samenstelling van een kwalitatief hoogwaardige tv gids met daarin de Nederlandse profcompetities, aangevuld met de Europese topcompetities.

Voetbal Vandaag is daarbij van mening dat het moeten doorscrollen van een tv gids alsmede het moeten wegklikken van advertentiemateriaal weinig tot niets bijdraagt aan gebruiksvriendelijkheid. Sterker nog: Het leid af van de essentie. Er is daarom bewust gekozen voor een tv gids die er daadwerkelijk toe doet. Gevrijwaard van reclame en straight to the point

Dat komt tot uiting in de layout van de tv gids. Voetbalwedstrijden uit Nederlandse competities vind je bovenaan in het overzicht. Met een ingebouwde filter kun je optioneel zoeken naar buitenlandse competities en aanvangstijdstippen. Het plaatje wordt compleet door het toevoegen van zenderlogo’s die livestreams aanbieden van wedstrijden die je wilt bekijken. Kortom, Voetbal Vandaag legt de primaire focus volledig op de bezoeker.

De missie van Voetbal Vandaag

 

Voetbal Vandaag sluit zich volledig aan bij het spreekwoord ‘stilstand is achteruitgang’, een citaat van de Nederlandse auteur Carel Vosmaer. Om die reden moet de site niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn bezoekers, maar eens te meer in de toekomst. 

De groei van een website gaat gepaard met een stroom aan nieuwe ontwikkelingen. Ambitieus als Voetbal  Vandaag is, kiezen we te allen tijde voor kwaliteit boven kwantiteit. De vooruitzichten zien er daardoor in alle opzichten rooskleurig uit. Naast de tv gids presenteert Voetbal Vandaag op termijn onder meer voorbeschouwingen en exclusieve interviews en verhalen uit de voetbalwereld. 

Voetbal Vandaag posteert zich dan weliswaar aan de rand van het veld, maar staat nog veel dichter bij haar bezoekers. De doelstelling is het uitgroeien tot dé tv gids van voetbal kijkend Nederland. Het bewerkstelligen daarvan lukt uitsluitend samen met jou.

Wedden | Hoe sommigen winnen met wedden maar jij niet image-left

De teamleden van Voetbal Vandaag

 

Iets dat in onze optiek bijdraagt aan het creëren van een persoonlijke sfeer, zoals je in de inleiding hebt kunnen lezen, is het begrip ‘benaderbaar’. In andere woorden: Transparantie over het team dat na vele koppen koffie, talrijke brainstormsessies en tig meningsverschillen met trots de huidige website als resultaat opvoert.

Wanny is een graag geziene gast op de hoofdtribune van het Rat Verlegh Stadion in Breda en tevens in de ondernemerswereld. Na het boeken van enkele zakelijke successen vindt Wanny het tijd worden om zich te wijden aan zijn passie: Voetbal Vandaag.

<!– Lees meer –>

Willem is eveneens te vinden bij NAC Breda en schreeuwt zijn ploeg vooruit op de B-Side. Naast supporter zijn, werkt hij in het dagelijks leven als manager bij een multinational. Zijn vrije tijd vult Willem als vrijwilliger bij de lokale voetbalvereniging waar zijn zoons actief zijn.  

De vreemde eend in de bijt die het trio compleet maakt is Albert, een hartstochtelijke Feyenoord-supporter. Met ruime werkervaring bij vooraanstaande Nederlandse media is hij het ontbrekende puzzelstukje. Albert legt zich toe op de content van de website alsmede de sociale media van Voetbal Vandaag.

Een typisch voetbalverhaal is de ontmoeting tussen de drie heren, in september 2019 te café Dok 19 in Breda. Op een druilerige interland avond trok een discussie tussen de vreemdelingen Albert en Willem over de opstelling van het Nederlands elftal de aandacht van de eveneens aanwezige Wanny.

Wanny gaf zijn visie op de opstelling en daarbij gooide hij passant de hele tactiek, belachelijk in zijn ogen, op de schop. In dat opzicht had het gesprek veel weg van een aflevering van het programma Voetbal Inside, met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee.

Wanny, Willem en Albert besloten aan het einde van de avond tot een weerzien. Dit werd na drie ontmoetingen omgezet naar een vaste avond, mits werk en familie dat toelaten. Voetbal is dus sinds het begin de insteek geweest. Toen, nu en in de toekomst.

Unit | Wat is een Unit bij Voetbalwedden en hoe pas je die toe

Het contacteren van Voetbal Vandaag

 

Heb je vragen of opmerkingen aan het adres van Voetbal Vandaag of aan een specifiek lid van ons team, dan kun je ons uiteraard contacteren. Op welke manieren dit mogelijk is komt naar voren op de contactpagina