• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal Livestream

Een actueel overzicht van de voetbal competities die online live te streamen zijn en hoe je dat veilig doet

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal livestream – Live wedstrijden met een voetbal livestream

 

Ben jij op zoek naar een voetbal livestream van een bepaalde wedstrijd? Bij Voetbal Vandaag vind je een zenderoverzicht waarbij je middels een filter kunt zoeken op competitie en aanvangstijdstip.

Dat voorkomt het afstruinen van het internet. Eenvoudig en tegelijkertijd doelgericht, dat zijn de criteria waarmee je bij Voetbal Vandaag een voetbal livestream kunt vinden. Uiteraard volledig zonder reclames om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Waar kun je een voetbal livestream kijken?

 

Het internet staat bol van websites die livestreams aanbieden. De meeste websites doen dit echter illegaal, waardoor zij beschikken over een erg matige kwaliteit streams. Dat is ook niet zo gek, want het zijn kopieën van legale streams.

Als gevolg daarvan worden kijkers vaak geconfronteerd met een hoop technische mankementen. Je weet namelijk nooit wat je met een illegale stream in huis haalt. 

Zo kan het zijn dat het beeld en geluid niet gelijk lopen met elkaar. Daarnaast duiken er vaak om de haverklap pop-ups en advertenties op en loopt de stream geregeld vast waardoor je moet herladen. Iets dat eveneens vaak voorkomt is dat je de taal van de commentator niet spreekt en dus niet kunt verstaan.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? In het overzicht van Voetbal Vandaag is zoeken naar een voetbal livestream een koud kunstje. Je filtert op competitie en/of aanvangstijd en ziet direct welke zender een voetbal livestream aanbiedt. Veel eenvoudiger gaat het niet worden.

voetbal vanavond volley met de voetbal image-left

Waar je op moet letten als je voetbal kijkt via een livestream

 

De kwaliteit van een livestream is het meest belangrijk. Je wil ongestoord en met haarscherp beeld kunnen kijken naar de voetbal livestream die jij hebt uitgekozen.

Een legale voetbal livestream is daarom de beste optie. Dat hoeft niet altijd gepaard te gaan met kosten. Wedstrijden uit de Champions League, Europa League en EK’ en WK’s worden uitgezonden door Talpa en de NOS op de zenders Nederland 2, SBS6, RTL7, Veronica en NET5.

Dit zijn zenders die in het standaard basispakket zitten bij iedere tv provider. Wel ben je dan afhankelijk van wat de zenderbaas besluit uit te zenden. 

In de praktijk worden de duels van Nederlandse clubs in Europese toernooien vrijwel altijd uitgezonden, tenzij ons land met bijvoorbeeld vier clubs actief is in de Europa League en allen op dezelfde tijd spelen. Dan moeten er keuzes gemaakt worden.

Baas over eigen voetbal livestream naar keuze worden? Dan is het verstandig een abonnement af te sluiten bij de voetbal speciaal zenders ESPN en Ziggo Sport. Voor een bedrag dat maandelijks varieert tussen de €7,50 en €17,95 kun je 24/7 alle voetbal livestreams kijken die je maar wilt uit binnen- en buitenland. Naast een vast abonnement kun je ook kiezen voor het aanschaffen van losse wedstrijden.

Natuurlijk, het kan altijd voorkomen dat de techniek je tijdelijk in de steek laat door middel van een internetstoring. De kans dat jou dat net overkomt wanneer je voetbal op tv zit te kijken is echter minimaal.

Gebeurt het onverhoopt toch, dan kun je de tv provider contacteren en een teruggaafverzoek indienen voor de periode dat je geen gebruik hebt kunnen maken van de dienst. Zo wordt je er tenminste nog financieel wijzer van 😉