• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal op TV Live

Met al het voetbal vanavond dat vandaag op tv wordt uitgezonden. Het complete en actuele overzicht van alle belangrijke wedstrijden en zenders.

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal op tv live – Hoe laat is er voetbal op tv live 

 

Voetbal op tv live heeft betrekking op de vraag of er momenteel een rechtstreekse uitzending van een voetbalwedstrijd is. Hierbij is de intentie om te weten te komen op welk kanaal de uitzending wordt aangeboden.

De tv gids van Voetbal Vandaag laat in één oogopslag zien of, wanneer en hoe laat er voetbal op tv live is. Dat overzicht wordt compleet gemaakt door het vermelden van de juiste televisiezenders. Vervolgens zet je je tv aan en maak je per heden van Voetbal Vandaag je startpagina.

Voetbal op tv live is beschikbaar op veel zenders

 

Aan voetbal op tv is bepaald geen gebrek. Sterker nog, het moet gek lopen wanneer er een dag niets op televisie is. Hoewel de tv gids van Voetbal Vandaag je naar de juiste zender leidt, is het handig om voorkennis te hebben. Welke zender biedt nu precies voetbal op tv live uit welke competitie aan?

NPO 1 en NPO 3

NPO 1 en NPO 3 zijn het aangewezen kanaal voor voetbal op tv live met betrekking toto EK- en WK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Elftal.

RTL 7

RTL 7 is dé zender voor voetbal op tv live uit kun je de Europa League. Vanaf het seizoen 2021/2022 kun je bij RTL 7 voetbal kijken uit de Champions League. De zender heeft deze rechten voor drie jaar bemachtigd.

SBS6, Veronica, NET 5

De rechten van voetbal op tv live uit de Champions League zijn sinds 2014 in handen van SBS6, maar verhuizen per het seizoen 2021/2022 dus naar RTL 7. 

Omgekeerd krijgen de drie zenders de rechten van de Europa League en de Europa Conference League.

Eurosport 1

Eurosport verzorgt voetbal op tv live uit de Franse Ligue 1 en de Italiaanse Serie A. Daarnaast kun je live voetbal kijken uit het Franse bekertoernooi Coupe de la Ligue en de Emirates Cup.

Ziggo Kanaal 14

Ziggo klanten kunnen gratis live voetbal kijken op het open kanaal 14. Hier zijn geselecteerde wedstrijden uit buitenlandse competities als de Engelse Premier League, de Italiaanse Serie A en de Portugese Primeira Liga te zien.

Ziggo Sport Totaal

Premier League, Serie A en La Liga; Ziggo Sport Totaal heeft het allemaal. Op zes kanalen kun je live wedstrijden bekijken uit de Champions League middels een schakelprogramma.

De kers op de taart zijn het Spaanse bekertoernooi Copa del Rey en de Britse FA Cup en League Cup.

ESPN Eredivisie

Live uitzendingen van Eredivisie wedstrijden zijn exclusief voorbehouden aan de ESPN-zenders 1, 2 en 3. Bij de de opvolger van Fox Sports kun je voetbal kijken van eigen bodem op drie kanalen. 

Naast de Eredivisie zendt ESPN eveneens live wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie, KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal uit.

ESPN International

Voetbalwedstrijden uit de Duitse Bundesliga en UEFA Europa League zijn het kindje van ESPN International. Je kunt hiervoor terecht op de kanalen 4, 5 en 6.

Een virtuele tour naar de Verenigde Staten en Zuid-Amerika is ook mogelijk. Het aanbod wordt verruimd door live competitievoetbal uit de MLS en de bekertoernooien Copa Libertadores en Copa Sudamericana.

Live voetbal op tv kijken betekent er bovenop zitten

 

Door middel van een livestream hoef je niet perse in een stadion te zitten voor de ultieme beleving. Dat scheelt allereerst een hoop geld voor een ticket. Daarnaast kijk je direct mee met de VAR naar mogelijke buitenspelsituaties of strafschoppen.

Maakt je favoriete speler een werelddoelpunt? Geniet dubbelop van herhalingen uit alle hoeken en standen. Kortom, met voetbal op tv vanavond mis je niets en zit je thuis in je eigen business seat.

 

 

voetbal op tv redding door keeper