• Vandaag 14 mei
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal op TV Morgen

Een actuele tv gids van alle voetbalwedstrijden die morgen plaatsvinden.

  • Vandaag 14 mei
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Gebruik de tv gids van Voetbal Vandaag voor voetbal op tv morgen

 

Voetbal op tv morgen en het programma van deze hele week zijn te vinden in de tv gids van Voetbal Vandaag. Uiteraard is ook gewoon het voetbal op tv vanavond opgenomen in de verder volledig reclamevrije gids.

In de tv gids van Voetbal Vandaag vind je alle informatie met betrekking tot het voetbal op tv morgen.  Daardoor kom je te weten welke teams er tegenover elkaar staan, hoe laat er afgetrapt wordt en op welke zender de livestream te bekijken is.

Op welke zenders livestream voetbal op tv morgen kijken

 

Je zou kunnen stellen dat je niets anders nodig hebt dan de tv gids van Voetbal Vandaag voor het voetbal op tv morgen. Echter is dat niet helemaal correct. Na het raadplegen van de gids heb je weliswaar de benodigde informatie over het voetbal op tv morgen, maar zie je nog geen bal rollen. Voetbal Vandaag beschikt niet over uitzendrechten en dus ben je voor voetbal op tv morgen aangewezen op je (digitale) televisie. 

Nu je weet op welke zender de wedstrijd van jouw keuze wordt uitgezonden, komt er nog een derde kwestie aan te pas. Heb je de mogelijkheid om gratis te kijken, of dien je de zender optioneel aan te kopen in abonnementsvorm? 

Wedden | Hoe sommigen winnen met wedden maar jij niet image-left

Voetbal op tv morgen kijken, deze competities zijn gratis te zien

 

De woorden ‘gratis’ en ‘voetbal’ roepen bij de meeste Nederlanders een euforisch gevoel op. En terecht. Er is dan ook een heleboel voetbal zonder meerkosten te bekijken op zenders die zijn opgenomen in het basispakket televisie. Dat heeft onder andere betrekking op het voetbal op tv morgen. Samengevat gaat dit om:

⚽ NPO 1 en NPO3, Interlandvoetbal

⚽ RTL 7, Europa League (vanaf het seizoen 2021/2022 Champions League).

⚽ SBS6,  Veronica en NET 5 Champions League (vanaf het seizoen 2021/2022 Europa League en Conference League).

⚽ Eurosport 1, Ligue 1, Serie A, Coupe de la Ligue en de Emirates Cup.

ESPN en Ziggo: Voor al het overige topvoetbal dat op tv komt

 

In Nederland bestaat er slechts een complete zender die alleen te verkrijgen is middels het afsluiten van een abonnement: ESPN. Daarnaast heeft tv provider Ziggo optionele kanalen, namelijk Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Maak je klaar voor een overdosis Ziggo, want het verhaal zit als volgt in elkaar. Wanneer je al klant bent van Ziggo, heb je gratis toegang tot Ziggo Sport. Ben je geen klant van deze tv provider, dan is het mogelijk om Ziggo Sport aan te kopen. Ziggo Sport Totaal is daarentegen voor zowel klanten als geen klanten van Ziggo alleen te kijken voor een meerprijs.

De catalogus van ESPN en Ziggo op het gebied van betaalkanalen zijn overigens zeer de moeite waard. Samengevat is het volgende voetbal morgen op tv te bekijken.

⚽ ESPN Eredivisie, Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie, KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal.

⚽ ESPN International, Bundesliga, 2. Bundesliga, Europa League, MLS, Copa Libertadores en Copa Sudamericana.

⚽ Ziggo Sport Kanaal 14, Premier League,  Serie A en de Primeira Liga.

⚽ Ziggo Sport Totaal, Premier League, Serie A, La Liga, schakelprogramma Champions League, Copa del Rey, FA Cup en League Cup.

 

De prijzen van abonnementen op een of meerdere zenders verschillen over het algemeen per tv provider. Let in ieder geval altijd goed op bepaalde kortingsacties. Voor een dubbeltje op je eigen bankstel zitten is meer dan prima. 

Voor het afsluiten van een abonnement op ESPN en/of Ziggo kun je altijd in contact treden met je tv provider. Je kunt er alleen zelf voor zorgen dat je niet langer het voetbal op tv vandaag, morgen, overmorgen en hopelijk de rest van je leven hoeft te missen.