• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal op TV Nu

Met al het voetbal dat nu te zien op tv. Een compleet programma en actueel overzicht van alle belangrijke voetbalwedstrijden.

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal op tv nu – Vind al het voetbal op tv nu bij Voetbal Vandaag

 

‘Voetbal op tv nu’ geeft binnen zoekmachine Google om precies te zijn 21.000.000 resultaten binnen 0.57 seconden. Dat is nogal wat. Maar hoeveel van deze pagina’s helpen je om direct te weten te komen of er voetbal op tv nu is?

De tv gids van Voetbal Vandaag voldoet aan die eis. Welke teams spelen er, hoe laat begint de wedstrijd en op welke zender kan ik kijken? De tv gids van Voetbal Vandaag is het antwoord op deze drie vragen. Middels het inbouwen van een filter kun je zelfs zoeken op competitie en aanvangstijdstip.

Kijken met een livestream naar het voetbal op tv nu

 

Soms gebeurt het dat je een voetbalwedstrijd mist. Dat kan zijn omdat je bijvoorbeeld geen tijd hebt. Echter is het kwalijker wanneer dat komt dankzij een gebrek aan informatie. In de tv gids van Voetbal Vandaag staat daarom tevens het logo van de zender naast elke wedstrijd. Zo weet je dus meteen waar je een livestream kunt bekijken.

Het is niet zo dat er slechts een zender bestaat waarop al het voetbal op tv nu uitgezonden wordt. Er beschikken veel partijen over verschillende uitzendrechten. Als gevolg daarvan kun je op veel zenders genieten van live voetbal wedstrijden.

voetbal op tv voetbal vandaag over ons image-left

Op welke dagen kan ik nu live voetbal kijken en wat is er te zien

 

Zoals gezegd zijn er dus veel mogelijkheden. Het kijken van voetbal op tv nu of voetbal op tv morgen is allereerst afhankelijk van welke weekdag het precies is. De KNVB en UEFA plannen competities en Europese toernooien zoveel mogelijk op dezelfde speeldagen in. Gemakshalve is in onderstaand overzicht geen rekening gehouden met buitenlandse competities.

Maandag

Op maandagen staat een gedeelte of een gehele speelronde uit de Keuken Kampioen Divisie.

Dinsdag

Dinsdagen zijn sowieso vaste prik voor de groepsfase en de achtste, kwart en halve finale van de Champions League. Is dat er niet, of neemt er geen Nederlandse afgevaardigde deel, dan wordt deze dag gebruikt voor de KNVB Beker.

Woensdag

Op woensdag is er eveneens Champions League voetbal, alleen vervalt deze speeldag vanaf  de kwart en halve finale. Ook op woensdag staat er mogelijk KNVB Beker voetbal op het programma.

Donderdag

Donderdag is de aangewezen dag voor Europa League, Conference League en KNVB Beker voetbal.

Vrijdag

Vrijdag staat garant voor een gloednieuwe competitieronde uit de Keuken Kampioen Divisie. Tevens is er een wedstrijd uit de Eredivisie. Wanneer er geen competitievoetbal gespeeld wordt, plant de KNVB kwalificatiewedstrijden voor het EK, WK of Nations League in op vrijdag.

Zaterdag

Op zaterdag is er volop Eredivisie voetbal te zien, met af en toe een of meerdere wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie. Zaterdag kan daarnaast ingevuld worden met interlands of met de finale van de Champions League en de Europa League.

Zondag

Zondag is bij uitstek de dag voor Eredivisie voetbal. Vanaf het begin van de middag tot ‘s avonds worden er live wedstrijden uitgezonden op ESPN. Ook interlandvoetbal is een mogelijkheid op zondag.