• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal op tv vanavond

Met alle wedstrijden die vanavond worden gespeeld. Het complete en actuele overzicht van alle belangrijke wedstrijden en zenders die deze uitzenden.

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal op tv vanavond – Is er voetbal op tv vanavond

 

Voetbal op tv vanavond vinden is dankzij de tv gids van Voetbal Vandaag een koud kunstje. Vergeleken met veel online tv gidsen zie je bij Voetbal Vandaag alle wedstrijden die vanavond gespeeld worden in één oogopslag.

Omdat gebruiksvriendelijk een belangrijk onderwerp is bij Voetbal Vandaag, wordt je bij het zoeken naar ‘voetbal op tv vanavond’ niet gehinderd door advertenties, banners en pop ups. Een ingebouwde filter-optie zorgt ervoor dat je kunt selecteren op competitie en aanvangstijdstip.

Op welke zender kijk jij het voetbal op tv vanavond

 

Voordat je in kunt schakelen op de zender waar je vanavond voetbal wilt kijken, is het handig om te weten om welke zender(s) het gaat.

In de tv gids kun je niet alleen het voetbal van vanavond vinden. Aan de rechterkant van de wedstrijden staat eveneens de zender die een livestream verzorgt.

Samengevat krijg je Voetbal Vandaag het voetbal dat vanavond op televisie wordt uitgezonden op een presenteerblaadje aangereikt. Het enige dat je na het bekijken van de tv gids hoeft te doen, is je televisie aanzetten en zappen naar het juiste kanaal.

voetbal vanavond volley met de voetbal image-left

Vanvond gratis naar voetbal kijken op tv of livestream

 

Elke tv provider heeft de zenders NPO 1 en 3, SBS6, RTL 7, Veronica en NET5 opgenomen in het basispakket. Wanneer de tv gids je laat zien dat er een voetbal op tv deze week is op een van die zenders, kun je deze gratis bekijken. 

Het gaat hierbij voornamelijk om wedstrijden met Nederlandse afgevaardigden in de Champions League en de Europa League. Ook EK’s, WK’s en interlands van het Nederlands Elftal zijn kosteloos te zien.

<!– Lees meer –>

Echter zijn livestreams van voetbalwedstrijden niet altijd voor niets beschikbaar. Dat is afhankelijk van de zender die beschikt over de uitzendrechten. Want sommige competities kunnen alleen bekeken worden tegen betaling. Deze wedstrijden kan je dan aanschaffen bij je provider.

Bestaan de voetbalwedstrijden die worden uitgezonden bijvoorbeeld uit de Nederlandse Eredivisie, dan ben je aangewezen op ESPN. Dat is een zender waarop een losse wedstrijd, dagpas of maandelijks abonnement kan worden genomen.

Daarnaast zijn ook de rechten van de andere Nederlandse professionele voetbalcompetities in handen van ESPN. Concluderend gaat dit dus om de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal.

voetbal op tv redding door keeper

Een wedstrijd gemist, terugkijken kan nog binnen zeven dagen

 

Vrijwel elke tv provider die digitale televisie aanbiedt geeft klanten de mogelijkheid tot het terugkijken van uitzendingen. Dit is dus ook het geval wanneer je het voetbal op tv vanavond mist. Terugkijken is alleen mogelijk wanneer er naast de uitzending een ‘replay’-icoon staat. Ontbreekt dit, dan wordt de betreffende uitzending niet herhaald.

Het is prettig dat je zelf kunt bepalen wanneer je een programma of wedstrijd terugkijkt. Omdat je soms nu eenmaal meer vrije tijd hebt dan op andere dagen. Terugkijken is in de meeste gevallen mogelijk tot zeven dagen. 

Kortom, zelfs wanneer je iets dreigt te missen hoef je uiteindelijk alsnog niets te missen.