• Vandaag 14 mei
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal op tv vandaag

Voetbal op TV vandaag met alle wedstrijden die vandaag worden uitgezonden. Het complete overzicht van alle wedstrijden, zenders en live streams

  • Vandaag 14 mei
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal op tv vandaag: Wat staat er in de gids over voetbal op tv vandaag

Voetbal op tv vandaag is onderdeel van de online televisiegids van Voetbal Vandaag. Hierin kun je zien welke wedstrijden er dezelfde dag worden gespeeld. Ook kun je zien welke wedstrijden er morgen en de rest van de week op het programma staan.

Middels een overzicht dat niets aan twijfel overlaat, krijg je in een oogopslag een duidelijk beeld van aankomende duels. Zo wordt het praktisch onmogelijk om het voetbal op tv vandaag te missen.

Waar is er voetbal op tv Vandaag, vindt de juiste zender

 

Waar is er voetbal op tv vandaag? Dat is een vraag die bij menigeen voorkomt. Er zijn gelukkig vrijwel dagelijks wedstrijden. De volgende stap is het vinden van het juiste kanaal. Het kan zomaar voorkomen dat je een tijdje moet zappen alvorens je eindelijk uitkomt bij de juiste zender voor het voetbal op tv vandaag.

Vanaf nu is dat niet meer nodig. Het enige dat je namelijk hoeft te doen is een blik werpen op het overzicht van Voetbal Vandaag. De wedstrijden die vandaag worden gespeeld staan op chronologische volgorde onder elkaar, gerangschikt op tijdstippen.

<!– Lees meer –>

Aan de rechterkant van de wedstrijden staan de bijbehorende zenders. Zie je bijvoorbeeld het logo van ESPN naast een duel van Feyenoord staan, dan kun je de conclusie trekken dat je af moet stemmen op ESPN om de wedstrijd te bekijken. Staat het zenderlogo van Veronica aan de rechterzijde, dan is dat het aangewezen kanaal.

ESPN, het voormalige Fox Sports en Ziggo Sport zijn betaalzenders. Om het voetbal op tv vandaag op die zenders, met uitzondering van het openbare kanaal, te kunnen bekijken is een abonnement nodig of een eenmalige aankoop van een wedstrijd.

Spelerspecials | Wat zijn Spelerspecials bij Voetbalwedden image-left

Welke wedstrijden en competities komen er vandaag op televisie

 

Met een simpele druk op de knop zie je direct welke wedstrijden uit welke competities er vandaag te zien zijn op televisiezenders die in Nederland beschikbaar zijn.

Je hoeft dus niet te klikken en bladeren door ontelbaar veel pagina’s, efficiëntie ten top. Ook wordt je niet gestoord door banners, vervelende pop-ups en filmpjes die je afleiden van waarnaar je op zoek bent.

‘Televisie’ is tegenwoordig ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets te bekijken. Dat is met name handig wanneer je niet thuis bent, maar toch de gids van Voetbal op tv vandaag wil raadplegen.

Mobiel televisie kijken vereist de installatie van een applicatie. Wanneer je over een iPhone beschikt, navigeer je naar de Apple App Store om de televisie-app van je provider, ESPN Watch of Ziggo Sport Totaal te downloaden. Bij Android toestellen kun je terecht in de Google Play Store.

Unit | Wat is een Unit bij Voetbalwedden en hoe pas je die toe

Wat als je het voetbal van vandaag hebt gemist

 

Bij meeste tv-providers die digitale televisie aanbieden kun je voetbal op tv live uitzendingen terugkijken tot maximaal zeven dagen. 

Op die manier kun je het voetbal van vandaag op tv de volgende dag nog eens rustig terugkijken. Let hierbij op dat uitzendingen alleen terug te kijken zijn wanneer er een ‘replay’-icoon naast de aflevering staat.