• Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbal Vanavond op TV

Met al het voetbal dat vanavond op tv wordt uitgezonden. Een actueel overzicht van de wedstrijden en zenders.

  • Vandaag 13 april
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Zoeken naar voetbal vanavond op tv in de gids van Voetbal Vandaag

 

Voetbal vanavond op tv kijken? De tv gids van Voetbal Vandaag is het aangewezen platform om te weten te komen welke wedstrijden er vanavond worden uitgezonden op televisie. Met een ingebouwde filter zoek je op competitie en aanvangstijdstip.

Vergelijkbare tv gidsen op het internet staan vaak vol met banners en ander advertentiemateriaal. Voetbal Vandaag kiest ervoor om de bezoeker op de eerste plaats te zetten. Dat vertaalt zich in een reclamevrije gids. In een oogopslag zie je al het voetbal vanavond op tv en op welke zenders de wedstrijden worden uitgezonden.

Op deze televisiezenders kijk je naar voetbal vanavond op tv

 

Het grootste gedeelte van alle Nederlanders beschikt over digitale televisie. Daarmee heb je toegang tot meer (en eventueel betaalde) zenders om naar voetbal vanavond op tv te kijken. Ook de beeldkwaliteit is beter en je kunt bijvoorbeeld gemiste programma’s terugkijken. Het geeft de kijker dus veel meer opties. 

In tegenstelling tot huishoudens die gebruikmaken van digitale televisie, is het aanbod via een analoog signaal beperkt. Er bestaat geen andere keuze dan voetbal vanavond op tv kijken op zenders die de tv provider in het basispakket stopt.

Als gevolg hiervan missen analoge kijkers bijvoorbeeld live wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Wel is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld te kijken naar…

<!– Lees meer –>

voetbal vanavond Champions League, Europa League en interlands van het Nederlands Elftal. De voetbalwedstrijden zijn in ieder geval te bekijken op onderstaande zenders, die elke provider heeft opgenomen in het basispakket.

⚽ NPO 1

⚽ NPO 3

⚽ SBS6

⚽ RTL 7

⚽ Veronica

⚽ NET5

⚽Eurosport 1

 

Zoals gezegd biedt digitale televisie veel meer mogelijkheden. Enkele optionele zenders waarop tegen betaling voetbalwedstrijden gekeken kan worden zijn:

⚽ ESPN Eredivisie

⚽ ESPN International

⚽ Ziggo Sport

⚽ Ziggo Sport Totaal

 

Het voetbalaanbod op deze zenders is van immense omvang. In feite zou je letterlijk de hele dag voetbal en daaraan gerelateerde programma’s uit binnen- en buitenland kunnen kijken. Hier zijn echter kosten mee gepaard.

voetbal op tv voetbal vandaag over ons

Betalen voor het voetbal dat vanavond op televisie is

 

Kwaliteit komt zoals je wellicht weet met een bepaalde prijs. Zie het al een verschil tussen een goedkope huiswijn en een wat duurdere fles.  Voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten gaat in de meeste gevallen niet op en dat is bij live voetbal niet anders. 

Wedstrijden die worden afgewerkt achter een betaalmuur, zijn duels uit alle Nederlandse profcompetities. Hierbij gaat het dus om de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie, KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Daarnaast zijn live wedstrijden uit Europese topcompetities enkel te bekijken op digitale zenders waarvoor betaling vereist is.

Het goede nieuws is dat er drie mogelijkheden zijn om jezelf toegang te verschaffen tot het voetbal vanavond op tv. Je contacteert je tv provider en koopt een losse wedstrijd, dagpas of maandabonnement.

Enig idee wat een dagje stadion per persoon kan kosten? Benzine/treinkaartje, eten en drinken, programmaboekje, entreekaart/seizoenkaart en fanshop attribuut.  Concluderend kun je voor dat geld een paar maanden lang zo lang en zo vaak je maar wil voetbal kijken. Op de eerste rij.